vis kart

Tir 23. feb kl. 13 16

UKM Vokalworkshop

ST.CROIX-HUSET

Oppstart tirsdag kl 13-16 i vinterferien. Workshopen vil fortsette med noen treff i mars og april Denne workshopen skal holdes av Eva Iselinn, som jobber som artist, musiker og vokalcoach.  Eva Iselinn har deltatt på mange ulike arrangementer og har bred kompetanse både innen scene-performance, uttrykk, sangteknikk, sjangervalg og som vokalcoach.  På kurset vil vi ha fokus på ... Les mer
Nettpåmeldingen er stengt. Hvis du vil melde deg på, eller endre din påmelding, kan du snakke med kontaktpersonene.
Spørsmål?

Oppstart tirsdag kl 13-16 i vinterferien. Workshopen vil fortsette med noen treff i mars og april

Denne workshopen skal holdes av Eva Iselinn, som jobber som artist, musiker og vokalcoach. 

Eva Iselinn har deltatt på mange ulike arrangementer og har bred kompetanse både innen scene-performance, uttrykk, sangteknikk, sjangervalg og som vokalcoach. 

På kurset vil vi ha fokus på sangen din. Kanskje Eva Iselinn kan veilede og hjelpe deg med å finne sangen som representerer deg på best mulig måte? Hvordan få vist frem hvem du er, stemmen din og uttrykket ditt gjennom kun én sang? Trenger du veiledning på en selvkomponert låt? Her er det masse muligheter og hun skal besvare og hjelpe deg med dine spørsmål og tanker som best hun kan. 

Husk at DU er unik og ditt uttrykk er bare ditt. 

Eva Iselinn gleder seg til å treffe deg!

 

Oppstart tirsdag i vinterferien. Workshopen vil fortsette med noen treff i mars og april, dere blir enige om nye datoer underveis.

Har du lyst til å lære mer i vinterferien finnes det flere andre workshoper fra onsdag til fredag, blant annet skal Kollektivet «Unge Østen» starte opp i studio med Mirsad, og Shad skal ha «scenevant»-workshop. Bli med!

Event på Facebook :
https://www.facebook.com/events/177471553741060
Felles event for alle workshops: https://www.facebook.com/events/760839018166503

Workshopen er sponset av UKM Norge

  1. Hva er UKM?

    Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

    Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

    Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.

    Les mer