Hei, Gausdal og Øyer!

Velkommen til UKM. Her er info om hvordan du kan delta.

Velkommen til UKM. Her er info om hvordan du kan delta. Du kan delta ved å spille inn ditt eget innslag på video og sende det på epost til kommunekontakten innen fristen 12. april. Du kan enten sende ferdig redigert materiale eller råmateriale. Store filer sendes via We Transfer eller annen fildelingstjeneste. Hvis du vil kan du få hjelp til å spille inn ditt innslag i studio i løpet av helga 17-18. april. Du vil da måtte møte opp til avtalt tidspunkt på Gausdal Arena. Alle innslag blir sydd sammen og streamet via YouTube, søndag 18. april kl 20.00

Vi oppfordre alle deltakere, soloutøvere som grupper, til å lage sin egne presentasjonsfilm og her er en link til hvordan du gjør det: TRYKK HER Presentasjonsfilmen sendes via We Transfer eller annen fildelingstjeneste til kommunekontakten.

Alle kan melde seg på den digitale UKM fylkesfestivalen for Innlandet 22-25. april.