Tidspunkt: Lørdag 30.oktober kl. 12-15. Sted: Risørhuset PÅMELDING: Kurset er gratis, men krever påmelding. Du må være 13-20 år for å delta. Ha med: Alle må ha med egen Ipad og et headset. Vi bruker appen Garage Band på iPad. Appen er gratis og du må laste den ned på iPad i forkant av workshopen. Instruktør: Superinstruktøren Stian Larssen Velkommen til ... Les mer
Nettpåmeldingen er stengt. Hvis du vil melde deg på, eller endre din påmelding, kan du snakke med kontaktpersonene.
Spørsmål?

Tidspunkt: Lørdag 30.oktober kl. 12-15.

Sted: Risørhuset

PÅMELDING: Kurset er gratis, men krever påmelding. Du må være 13-20 år for å delta.

Ha med: Alle må ha med egen Ipad og et headset. Vi bruker appen Garage Band på iPad. Appen er gratis og du må laste den ned på iPad i forkant av workshopen.

Instruktør: Superinstruktøren Stian Larssen

Velkommen til workshop i musikkproduksjon! Har du alltid ønsket å produsere egen musikk?
Da er dette kurset perfekt for deg!

Kurset gir deg verktøy til å komponere selv og utforske musikk på datamaskin eller iPad. Selv om tidligere musikkunnskap i seg selv ikke er avgjørende for å delta på disse kursene, er det en fordel om du spiller/har spilt et instrument.

Dette kurset holdes personer mellom 15-20 år. Kurset anbefales for nybegynnere og lett viderekomne! Alle må ha med egen Ipad og et headset.

Målet med kurset er å få kunnskap til å lage musikk, finne ditt personlige uttrykk, dele tips og erfaringer og ferdigstille en låt ved kursslutt.

Dette blir et unikt kurs og en perfekt mulighet til å starte å lage musikk!