vis kart

Søn 17. okt kl. 16 21

UKM Halden 2021

BRYGGA KULTURSAL HALDEN

Alle ungdommer mellom 10-20 år i Halden som driver med fotografi, maling, teater, musikk, dans, eller noe annet kreativt som kan stilles ut eller vises frem på en scene, kan melde seg på UKM Halden.UKM Halden er en forestilling og en kunstutstilling i Brygga Kultursal Halden søndag 17. oktober, hvor ungdommene er arrangører, kunstere og ... Les mer

Påmeldingen stenger fredag 1. oktober kl. 23:59

Har du startet en påmelding, kan du logge inn og redigere den her

Spørsmål?

Alle ungdommer mellom 10-20 år i Halden som driver med fotografi, maling, teater, musikk, dans, eller noe annet kreativt som kan stilles ut eller vises frem på en scene, kan melde seg på UKM Halden.
UKM Halden er en forestilling og en kunstutstilling i Brygga Kultursal Halden søndag 17. oktober, hvor ungdommene er arrangører, kunstere og artister. En unik mulighet for ungdommer til å vise seg frem, og møte andre som driver med det samme.

  1. Hva er UKM?

    Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

    Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

    Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.

    Les mer