vis kart

Søn 25. apr kl. 18:00 19:30

UKM Heim forestilling/utstilling

KULØR´N

Vi får en del henvendelser i forbindelse med påmeldingen og vi velger derfor å forlenge fristen til mandag 19.april. Da har dere anledning til å kontakte oss i løpet av dagen om dere har behov.  UKM Heim 2021 Nå er påmeldingen til UKM Heim 2021 åpnet! I år vil UKM bli en streamet forestilling i kombinasjon med ... Les mer
Nettpåmeldingen er stengt. Hvis du vil melde deg på, eller endre din påmelding, kan du snakke med kontaktpersonene.
Spørsmål?

Vi får en del henvendelser i forbindelse med påmeldingen og vi velger derfor å forlenge fristen til mandag 19.april. Da har dere anledning til å kontakte oss i løpet av dagen om dere har behov. 

UKM Heim 2021

Nå er påmeldingen til UKM Heim 2021 åpnet! I år vil UKM bli en streamet forestilling i kombinasjon med noen workshops.

 

Nå er påmeldingen til UKM Heim 2021 åpnet!

I år vil UKM bli en streamet forestilling i kombinasjon med noen workshops.

I år har vi workshop i komponering, cosplay og GarageBand (digitalt) i tillegg til streamet forestilling. Meld deg på  i dag 🙂

  1. Hva er UKM?

    Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

    Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

    Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.

    Les mer