Velkommen til UKM i Klepp og Time

Årets UKM blir filmet og fremvist digitalt. Årets fylkesmønstring blir også et digitalt arrangement.

Årets UKM blir filmet og fremvist digitalt. Årets fylkesmønstring blir også et digitalt arrangement. Dette blir ikke året for store forstillinger og publikum. Likevel tror vi årets UKM kan bli annerledes, givende og spennende. UKM kan bidra til at du får vist frem og videreutviklet ditt talent, vi gleder oss!

Mønstringen er åpen for alle i alderen 10-20 år.

Du kan delta med innslag innen disse kategoriene:

Musikk (både soloinnslag og som grupper/band)

Teater

Utstilling (foto/tegninger/malerier/montasjer)

Litteratur

Film

Dans

Slik går du frem

Meld deg på! Det gjør du på ukm.no/klepp eller ukm.no/time. Påmeldingen er åpen frem til 28. Februar.

På Axis ungdomskultursenter i Klepp får du mulighet til å vise talentet ditt på scenen, hvor fremføringen blir filmet. Vi bistår med sceneteknikk og gode videoopptak. Dette skjer fredag 12. og lørdag 13. Mars.

Kunst, litteratur og filminnslag sendes inn digitalt. Du kan også velge å filme, musikk eller danseinnslag selv og sende inn digitalt. Det blir istedenfor for å fremføre på scenen 12. eller 13. mars. Alle innslag må sendes innen, torsdag 11. Mars.

En fagjury bedømmer alle innslagene, og avgjør hvem som får gå videre til fylkesmønstringen. Alle deltakerne får tilbakemelding fra juryen.