UKM i nye Kristiansand 2021!

Det blir UKM Kristiansand i 2021! Bli med. Her får du vite litt om hvordan.

Hva er UKM?                                      Ung kultur møtes!

Blir det noe UKM?                                          JA!

Hva kan jeg delta med?                                 Hva DU vil!

Dans, slam poesi, band, maleri, K-pop, skuespill, dikt, litteratur, rap, hiphop, cosplay, grafitti, akrobatikk, balltriks, jojo, poledance, fotografi, performance art, redesign, matkultur, humor, stand-up, en musikkvideo til EDM du har laget på laptop’en din, eller bare drikke en Cola-boks med innlevelse, hvis du vil! Har du noe å vise frem – meld deg på!

Vær regissør for din egen video!

Siden vi ikke kan samles for å se hverandre opptre, tilbyr vi årets deltakere å filme sine innslag! Du får selv muligheten til å være regissør for din egen video. Opptakene gjøres i Bingen scene, med flere kameraer og proff lys- og lydproduksjon, og klippes og redigeres i etterkant. Musikalske innslag spilles inn live og mikses i studio. Det blir invitert til innspillingsdager i januar og februar.

Du bestemmer selv hvordan videoen skal se ut, hva du vil fokusere på og vise frem, og du får lov til å være med å redigere videoen i etterkant. Det er også du som bestemmer om videoen skal være tilgjengelig etter UKM eller ikke – og du kan bruke den som du vil etterpå! Kom gjerne med ideer til hvor du vil spille inn – vi strekker oss så langt vi kan!

Hva med de som ikke vil stå på en scene..?

Vi lager en fysisk utstilling med og for alle de som ikke vil vise seg frem og bli filmet på en scene, om dette er visuell kunst, litteratur, cosplay, design, eller hva det måtte være!

Vi håper vi kan invitere til å besøke utstillingen – og den vil uansett presenteres under talkshowet og gjøres tilgjengelig digitalt! Har du ideer til hvordan vi løser dette? Bli med!

Unge arrangører!?

Vil du være med å lage talkshowet? Vi trenger all den hjelp vi kan få – til å filme, klippe, redigere, regissere, lage kulisser, sminke, kostymer, scenografi, artistverter, osv.!
Meld deg på som arrangør – også i år!

Hvor melder jeg meg på?  http://delta.ukm.no

Har du vært med i Søgne eller Songdalen tidligere? Ta kontakt med klubben din, og bli med også i år! Talkshowet filmes på Samsen – men UKM skjer over hele den nye kommunen! Også der du har vært med tidligere!

Spørsmål? Ta kontakt med oss – enten via facebook, insta, snapchat, twitter eller tiktok – eller direkte på mail: thor@samsen.com / ukmkristiansand@gmail.com