UKM KRS 2021 ER I GANG!

(Foto: Thor E.

(Foto: Thor E. Isaksen)

Men hva skjer, egentlig!? Og når!?!

Kort forklart: vi kan fortsatt ikke samle alle deltakerne under ett tak over en helg. Derfor blir alle innslagene FILMET! Alle innslagene presenteres, som normalt, av konferansierene – men i et talkshow!

«Hæ? Men når ER egentlig UKM???», spør du kanskje? Vel – kort forklart har vi fire innspillingsdager for innslagene – og de er som følger:

  • Torsdag 18. februar
  • Søndag 21. februar
  • Torsdag 25. februar
  • Fredag 26. februar

«Men når får vi se innslagene….?!»

  • Edit: Premiere: utsatt på uviss tid, pga. smitteøkning…!

Påmeldingsfristen går ut natt til søndag – så dersom du vil være med, bør du melde deg på nå. Har du allerede meldt deg på, og vet ikke når du skal spilles inn – ta kontakt med Thor E. Isaksen: thor@samsen.com // 47613002 Eller send melding til UKM Kristiansand på facebook: https://www.facebook.com/ukmkristiansand

«Men….jeg rekker det ikke i år…!», får vi høre fra flere av dere. Slapp av! 😉 Det blir UKM-festival også neste år. Men enda viktigere: UKM er ikke noe som skjer én helg i året – det skjer hele året! Følg oss i sosiale media og på hjemmesidene, her for informasjon!

  • Facebook: ukmkristiansand
  • Tiktok: ukm_kristiansand
  • Snapchat: ukm-krs
  • Instagram: ukm_krs
  • Twitter: UkmKrs