UKM-Utstillingen blir fysisk – i nytt galleri!

Vi har jo sett oss nødt til å filme årets innslag i UKM av smittevernshensyn.

Vi har jo sett oss nødt til å filme årets innslag i UKM av smittevernshensyn. Men vi synes at det yter kunstverkene langt større rettferdighet å bli stilt ut fysisk, så publikum kan få oppleve dem i rom som er laget nettopp for å vise kunst!

Denne våren åpner Galleri Samsen – og vi vil selvsagt benytte anledningen til å stille ut kunsten her! Samlingen vil kurateres av Kikki Strømstad, som er kunstfagansvarlig ved Samsen kulturhus. (Bilde fra UKM 2016)

Vi har med dette endret påmeldingsfristen til 13. mars for kunst (kategorien «Utstilling» i påmeldingen). Men vi ser gjerne at dere melder dere på så fort dere har mulighet, da det tar tid å planlegge og kuratere en utstilling, samt et fagpanel som skal rekke å vurdere kunsten deres, og gi dere tilbakemelding på den.
Ikke nøl med å ta kontakt dersom dere trenger hjelp eller har spørsmål om utstillingen eller deltakelse i UKM!

Med smitteøkningen er vi fortsatt litt usikre på når vi kan åpne utstillingen
Mer info kommer!