PREMIÉRE: 9. MAI !

Foto: Thor E.

Foto: Thor E. Isaksen

Endelig kan vi ønske velkommen til premiere på UKM Kristiansand 2021 – the Talkshow!

Sendingen vises i sin helhet under to gallaforestillinger i hovedsalen på Teateret, i Kristiansand. Årets UKM samlet hele 121 deltakere – i tillegg kommer teknikere, produsenter, og andre som bidro til å ro i land en svært ambisiøs produksjon! Under den rådende smittesituasjonen i Kristiansand, er det ikke mulig å samle mer enn 100 personer. For å sikre alle deltakerne plass, blir vi nødt til å kjøre to forestillinger.

Billetter: Samtlige deltakere vil motta SMS med informasjon om billetter! Hver deltaker må selv registrere sin egen billett, med navn, slik at vi kan opprette deltakerlister, i tilfelle smittesporing. Vi ber deltakerne om å løse sin billett så fort som mulig! Det er kun 100 plasser per forestilling (kl 12 og kl 15) og vi opererer med førstemann til mølla!


Viktig melding: Fra og med lørdag morgen vil vi slippe løs de resterende billettene, etter at deltakerne har hatt forkjøpsrett, slik at også venner og familie kan delta! Billettene må løses enkeltvis med riktig navn og personinfo for hver billett – dette for å sikre en tilstrekkelig smittesporing dersom det blir nødvendig!
Billettene får dere her!

Premiereforestillingene vises i hovedsalen på ærværdige Teateret, i Kongensgate. (Foto: teateret.no)

Digital visning: Vi har uansett ikke plass til alle som vil se forestillingene. Premieren vises derfor samtidig digitalt på UKM-TV, og vil bli liggende tilgjengelig for visning i en begrenset periode også etter premieren!


Inntil videre ber vi dere innstendig om å holde dere friske, holde avstand og vaske hendene – vi vil ikke ha dere i karantene den 9. mai!


Gledelig hilsen fra alle oss i UKM Kristiansand!