Hei, verden! Vi er klare!

Uncle Sam sier påmeldingen er åpen! UKM Kristiansund sin ungdomsprodusentgruppe er i full gang med planleggingen av årets lokale UKM.

Uncle Sam sier påmeldingen er åpen!

UKM Kristiansund sin ungdomsprodusentgruppe er i full gang med planleggingen av årets lokale UKM. Endelig har vi håp om å kunne arrangere igjen! Årets dato er 4.juni, og det hele skjer på Carolines Plass (ved kinoen og biblioteket). Her setter vi opp utescene som kan huse uttrykk som musikk, dans, teater, performance, stand-up, osv. Og inne i Nordic Light (noen få meter borti gata) skal vi huse uttrykk som kan vises på skjerm, henges på vegg eller stilles ut. Her kan det også bli aktuelt med andre uttrykk som krever innomhus visning. Husk at UKM er en arena for å vise fram hva DU sysler med og er opptatt av, og du kan melde deg på med akkurat det du har lyst til å vise fram.

Følg med på ungdomsprodusentene på Instagram: Ungdomsraad og bakgarden.ungdomshus.

Og du? Husk påmeldingsfristen 26.mai da!

Lurer du på noe? Ta kontakt med mattis.himo@kristiansund.kommune.no eller hanne.tommervag@kristiansund.kommune.no

Vi gleder oss til å se deg!