Velkommen til kurs om Spillstreaming. Dette kurset holdes i samarbeid med Bibliogames! Hva handler kurset om?Kurset introduserer sentrale verktøy og hvor de viktigste funksjonene er å finne. Slik settes deltakerne i stand til å utforske på egen hånd etterpå. Har med tips til programvare å bruke, og måter å bruke det på i forskjellige sammenhenger som ... Les mer
Nettpåmeldingen er stengt. Hvis du vil melde deg på, eller endre din påmelding, kan du snakke med kontaktpersonene.
Spørsmål?
Velkommen til kurs om Spillstreaming.
Dette kurset holdes i samarbeid med Bibliogames!

Hva handler kurset om?
Kurset introduserer sentrale verktøy og hvor de viktigste funksjonene er å finne. Slik settes deltakerne i stand til å utforske på egen hånd etterpå. Har med tips til programvare å bruke, og måter å bruke det på i forskjellige sammenhenger som E-sport og solostreaming.
Deltakerne lærer blant annet å foreta sceneskifter med interessante overganger, så vel som å sette opp videoer til å vises med jevne intervaller. Vi ser også på anbefalt maskinvare til bruk i streaming hvor du enkelt kan skifte kilder og bilder under stream med bruk av knapper

Hvem passer kurset for?
Kurset er primært et grunnkurs for de som er nye til streaming, men tar også for seg noen litt mer avanserte funksjoner som kan være nyttig for bruk på spill arenaer. Kurset vil være nyttig for deg om tilbyr streaming som en aktivitet i ditt arbeid med ungdom, eller har lyst til å komme i gang med det.

Kort om kursholder:
Sondre Nygaard-Andersen er kursleder for streaming og brenner for gaming, streaming og annen media produksjon relatert til gaming. Han har vært medlem i Bibliogames i et år og har erfaring med streaming både privat og for organisasjonen. Utenom Bibliogames jobber han somIT-koordinator.