INFO TIL ARTISTER

Velkommen til årets UKM Lier 2021! En litt annerledes, men likevel kul greie, der vi skal gjennomføre to sceneshow på en utescene foran...

Velkommen til årets UKM Lier 2021! En litt annerledes, men likevel kul greie, der vi skal gjennomføre to sceneshow på en utescene foran Ungdomshuset V2. Dessverre går man ikke videre til fylkes- eller landsmønstring dette året, men vi kommer til å lage en kul greie for dere likevel!

Lydprøver og forestillinger skjer i år KUN på lørdag 12. juni

TIDSPLAN:
12:30 – Lydprøve forestilling 1
14:00 – Lydprøve forestilling 2
16:00 – Forestilling 1
17:30 – Forestilling 2
20:00 – GRATIS KONSERT 13-25 år // Blomst IL & Hagle

Finn i PROGRAMMET hvilken forestilling du er med og sørg for at du er på plass tidsnok til din lydprøve og forestilling. Det blir bonger slik at dere kan få gratis mat og drikke i løpet av dagen, dere kan være på området hele dagen, bare ikke innendørs. Ta kontakt med Ingvild mob: 482 96 928 om du lurer på noe!

PRØVEKONSERT

Siden dere skal opptre på scenen er dere invitert til Ungdomshuset V2 for å prøvespille deres låt – TORSDAG OG FREDAG kl. 16.30. Dette er valgfritt så gi beskjed om dere ønsker å komme og hvilken dag som passer best for dere.

Vi jobber også med å få noe til å skje, filmvisning eller vannkrig, for de som ønsker på fredagen. Dette kommer det mer info om – og er KUN for de som er påmeldt til UKM, artister, arrangører med venner.