Kunsterne

På verkstedet vil du møte kunstnerne Julie Lauritzen, Mirjam Stenevik og Sunniva Hestenes.

Julie Lauritzen

Julie er fotograf, skribent og kreativ produsent, som bor i Oslo. Hun er veldig interessert i trykksaker, og fotobøker er en sentral del av hennes arbeid og motivasjon. Julie driver et lite forlag, hvor hun eksperimenterer og utgir trykksaker preget av deres taktile, fargerike og stemningsfulle stemninger. Hun er en superblid og energisk person som omfavner lekenhet i arbeidet sitt og mener fotografi og trykksaker bør være inkluderende, tilgjengelig og mangfoldig.

Sunniva Hestenes

Sunniva Hestenes er utdannet fotokunstner som fremdeles videreutdanner seg innen fotografi i Sverige. Hun er et driftig men ungt pust inn i verkstedet med skråblikk på hvordan unge bruker fotografiet i dag.

Mirjam Stenevik

Mirjam er utdanna ved Falmouth College of Arts og Bilder Nordic School of Photography. Ho jobbar som frilansfotograf med base i Oslo og har vunne fleire prestisjetunge prisar for prosjekta sine, både i Norge og i utlandet. Ho jobbar stort sett analogt, med prosjekt kring tema som identitet, samfunn, miljøet og minoritetar.