Hei og velkommen til UKM Nittedal sin påmeldingsside.  Meld deg på om du vil synge, spille, danse, spille teater, standup, lage bilder, være konferansier, for det blir UKM i 2021 uansett i storsalen i Flammen. Selve forestillingen som også blir gjort som en flerkameraproduksjon  er søndag 7.mars i storsalen i Flammen. Publikum tar vi med om vi ... Les mer
Nettpåmeldingen er stengt. Hvis du vil melde deg på, eller endre din påmelding, kan du snakke med kontaktpersonene.
Spørsmål?

Hei og velkommen til UKM Nittedal sin påmeldingsside. 

Meld deg på om du vil synge, spille, danse, spille teater, standup, lage bilder, være konferansier, for det blir UKM i 2021 uansett i storsalen i Flammen.

Selve forestillingen som også blir gjort som en flerkameraproduksjon  er søndag 7.mars i storsalen i Flammen. Publikum tar vi med om vi får lov.

Vi ønsker å kjøre så mye som mulig av forestillingen live. Husbandet bestående av tre lærere fra kulturskolen, eller akkompagnatør på piano spiller veldig gjerne sammen med deg eller din gruppe i stedet for at du bruker et lydspor. Gi oss beskjed om du trenger akkompagnement i form av band eller piano. Du får muligheten til å øve med bandet eller akkompagnatøren  og ha sceneprøve lørdag 6.mars eller søndag 7.mars.

Dere som lager bilder eller noe annet innen visuell kunst, må levere verkene senest lørsdag 6.mars kl.12. Vi setter olpp en ustilling, tar bilder av det som er innlevert, og så lager vi en digital film av bildene.

Bli med, da vel!

Ta kontakt med Anne Mette tlf; 97069596 om du lurer på noe. Vi sees!