Datoen for UKM Rennebu 2021 er flyttet og vi kjører opptak av alle innslag mandag 26.april og tirsdag 27.april.  UKM – Ung Kultur Møtes – er så mye. Ikke bare sang- og musikkinnslag.  Vi som arrangerer (og ja, vi trenger flere å bli med å arrangere!!!) fikser en god scene og arena slik at det du driver ... Les mer
Nettpåmeldingen er stengt. Hvis du vil melde deg på, eller endre din påmelding, kan du snakke med kontaktpersonene.
Spørsmål?

Datoen for UKM Rennebu 2021 er flyttet og vi kjører opptak av alle innslag mandag 26.april og tirsdag 27.april. 

UKM – Ung Kultur Møtes – er så mye. Ikke bare sang- og musikkinnslag. 

Vi som arrangerer (og ja, vi trenger flere å bli med å arrangere!!!) fikser en god scene og arena slik at det du driver med får profesjonelle rammer for fremvisning av ditt/deres innslag.

ARRANGØR: Vil du være med å arrangere UKM? Kanskje du/dere har gode idèer på lur? Her er det masse å lære om å arrangere, finne på nye ting og først og fremst: Ung Kultur Møtes og DU kan være med å forme et treffpunkt for ungdom i Rennebu.

MUSIKK- eller SANGINNSLAG: Du trenger ikke å være elev i kulturskolen. Kanskje har du et hemmelig talent på lur? Trenger du noen som akkompagnerer deg på gitar, piano eller noe? Trenger du noen å synge duett med eller å legge på en gitarsolo på drømmelåten din? Bare ta kontakt her på UKM Rennebu-siden. 

TEATER: Har du en sketsj, standup-innslag, en teatralsk monolog eller har du lyst til å være klovn?

DANS: Danseinnslag tar vi så gjerne imot!

– UTSTILLING: Det er mange som driver med tegning, kunst, visuelle kunstfag i Rennebu. Vil du vise frem det du har laget? Vi legger til rette for en fin utstilling. 

– FILM: Har du laget film som du vil vise flere?

– MATKULTUR: Kanskje du er typen som liker deg på kjøkkenet og liker å skape nye retter eller å vise frem lokal matkultur?

– LITTERATUR: Kanskje du liker å skrive? Dikt, utdrag fra en bok eller bare liker å lese høyt for andre.