UKM forestilling uten publikum og utstilling med begrenset publikum 17. og 18. april

I samråd med kommuneoverlegen i Trysil har vi nå kommet til at UKM forestillingen gjennomføres uten publikum.

I samråd med kommuneoverlegen i Trysil har vi nå kommet til at UKM forestillingen gjennomføres uten publikum. Vi beklager dette, men avgjørelsen er tatt av smittevernhensyn og for å kunne arrangere UKM i år. Vi vil så veldig gjerne få vist fram alt det flotte ungdommene gjør, og legger derfor opp til et alternativt UKM.

Deltakerne i forestillingen vil i stedet bli en del av en filmproduksjon. Vi har leid inn Refleks film fra Hamar som skal lage en film. Da filmen er ferdig redigert vil den publiseres slik at alle kan få mulighet til å se og oppleve UKM Trysil. Vi tror at dette blir veldig bra!

Utstilling
Vi har fått tillatelse til å gjennomføre de planlagte utstillingene lørdag og søndag og billetter ligger ute på www.ebillett.no . Kun 10 billetter pr utstilling. Billettene er gratis.

Produksjonsselskapet vil også filme utstillingen slik at denne blir en del av filmen 🙂

Forestilling
Deltakere som har bidrag i forestillingen følger oppsatt plan for øving/lydprøver lørdag og tider for filming søndag. På denne måten unngår vi å samle mange ungdommer på samme tid og reduserer faren for å smitte.
Alle påmeldte er orientert pr mail.