En av Norges beste breakere/breakdancere, og medlem av det kjente dansekompaniet Absence Crew, Daniel Grindeland kommer til Vadsø for å holde kurs og foredrag for ungdom. De som ønsker å bare delta på motivasjonsforedraget, kan melde seg på her.   Daniel startet med Breaking i 2005, og har siden da turnert i inn og utland. Men han ... Les mer
Nettpåmeldingen er stengt. Hvis du vil melde deg på, eller endre din påmelding, kan du snakke med kontaktpersonene.
Spørsmål?

En av Norges beste breakere/breakdancere, og medlem av det kjente dansekompaniet Absence Crew, Daniel Grindeland kommer til Vadsø for å holde kurs og foredrag for ungdom. De som ønsker å bare delta på motivasjonsforedraget, kan melde seg på her.

 

Daniel startet med Breaking i 2005, og har siden da turnert i inn og utland. Men han har også en annen historie å fortelle. Helt fra han begynte på skolen ble han sett på som et problembarn som ikke «passet» inn i vanlig undervisning, aktivitet eller sosiale sammenkomster. Han hadde mer energi og mindre konsentrasjon enn andre barn og fikk diagnosen ADHD. Med sin bakgrunn som «problembarn» fra skolen og som ledende kunstner på sitt felt i dag, holder han inspirerende foredrag om motivasjon og prestasjonskultur på en ærlig og direkte måte hvor han bruker metoder som inkluderer publikum og trekker i tråder alle vil kunne relatere seg til.