vis kart

Lør 20. feb kl. 16 18

Lofoten

MEIERIET KULTURSENTER

UKM Lofoten er en arena for kreativ ungdom i alderen 12 – 20 år som bor i kommunene Vågan, Vestvågøy, Flakstad og Moskenes.  Kommunemønstringa vil arrangeres 20.februar, men den kan godt bli noe annerledes enn den vi er vant til. Kanskje må vi gjøre noen opptak, kanskje må vi streame noen innslag men vi håper at ... Les mer

Påmeldingen stenger mandag 15. februar kl. 23:59

Har du startet en påmelding, kan du logge inn og redigere den her

Spørsmål?

UKM Lofoten er en arena for kreativ ungdom i alderen 12 – 20 år som bor i kommunene Vågan, Vestvågøy, Flakstad og Moskenes. 

Kommunemønstringa vil arrangeres 20.februar, men den kan godt bli noe annerledes enn den vi er vant til. Kanskje må vi gjøre noen opptak, kanskje må vi streame noen innslag men vi håper at vi ihvertfall får vist noe direkte fra scenen.

Meld deg på så snart som mulig ( fra 1.desember). Vi gleder oss til å møte deg!

  1. Hva er UKM?

    Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

    Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

    Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.

    Les mer