vis kart

7.jan kl. 18:00 20.mar kl. 22:00

Cosplayakademiet

HELSET FRITIDSSENTER

  Er du interessert eller nysgjerrig på Cosplay? Da er Cosplayakademiet noe for deg! Seks heldige deltakere vil under våren 2021 få mulighet å jobbe med et cosplayprosjekt som skal vises frem på UKM 20.mars på Arena Bekkestua.Deltakerne som blir valgt ut vil få eksklusiv veiledning, en gang per uke av Flisespikkeriets instruktører.  Alt av utstyr, materialer ... Les mer
Nettpåmeldingen er stengt. Hvis du vil melde deg på, eller endre din påmelding, kan du snakke med kontaktpersonene.
Spørsmål?
 

Er du interessert eller nysgjerrig på Cosplay? Da er Cosplayakademiet noe for deg!

Seks heldige deltakere vil under våren 2021 få mulighet å jobbe med et cosplayprosjekt som skal vises frem på UKM 20.mars på Arena Bekkestua.Deltakerne som blir valgt ut vil få eksklusiv veiledning, en gang per uke av Flisespikkeriets instruktører.  Alt av utstyr, materialer og kursing er GRATIS. Deltakerne får utdelt egen mentor og disponerer sitt eget budsjett.
Du som søker er:
mellom 13 og 18 år
interessert eller nysgjerrig på Cosplay
villig til å bruke 3-5 timer per ukeSLIK SØKER DU:
– Meld deg på via UKM.no og cosplayakademiet
– Skriv noen setninger om deg selv og hvorfor du har lyst å være med
– Legg ved to inspirasjonsbilder av noe du hadde kunnet tenke deg å lag

Du vil få svar på søknaden etter søknadsfristen 15.desember 

  1. Hva er UKM?

    Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

    Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

    Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.

    Les mer