Planleggingshelg for arrangører og mediacrew

I år blir det arbeidshelg fredag 18.mars kl.17-20 og lørdag 19.mars kl.12-17 på Radar i Asker kulturhus.

I år blir det arbeidshelg fredag 18.mars kl.17-20 og lørdag 19.mars kl.12-17 på Radar i Asker kulturhus.

Hvert år et par uker uker før selve mønstringen pleier vi å arrangere UA-workshop , en sosial helg hvor arrangører, media, scenearbeidere og konferansierer kan møtes , planlegge selve programmet og gjennomføringen av UKM og jobbe sammen om små og store oppgaver som skal løses før alt braker løs med sceneforestillinger, deltagere, utstilling/salgsmesse og publikum etc lørdag 2.april (og warm-up kveld med prøver og opprigg fredag 1.april). Påmeldingen stenges nå 17.3 så da vet vi litt mer om hvem om skal delta på årets UKM Asker 2022. Vi gleder oss til en morsom og sosial arbeidshelg med god mat, og hvis noen flere vil være med som crew er det bare å møte opp på Radar!