UKM Asker mønstringen 2022!

Over 100 ungdommer skal delta på årets UKM, det blir utrolig gøy! Vi kommer til å ha 2 sceneforestillinger, salgsmesse og utstilling,...

Over 100 ungdommer skal delta på årets UKM, det blir utrolig gøy! Vi kommer til å ha 2 sceneforestillinger, salgsmesse og utstilling, D&D-spillrom, påskeeggjakt, spillturneringer med bordtennis, nintendo switch og biljard, pluss karaokekrok og brettspill&LEGO-rom. I tillegg har vi 2 kafeer, en Maid kafe med cosplayere for deltagere&arrangører på Radar (backstage), OG en publikumskafe i vestibylen med salg av kaker, boller, brus, kaffe og baguett til inntekt for barn og unge på flukt i Ukraina.

Sjekk ut programmet for mer info om tider, men sånn oppsummert varer det fra kl.12-17. Oppmøte øvre vestibyle i Asker kulturhus.Ta kontakt med oss dersom dere har endringer eller lurer på noe! Og inviter venner og familie til å komme lørdag 2.april. UKM er gratis med fri aldersgrense.

n.b! Husk at det tekniske prøver og opprigg for alle deltagere fredag 1.april kl.17-21 med oppmøte på Radar i Asker kulturhus. Sjekk ut mer info om ukm WARM-UP KVELD her:

https://ukm.no/2022-asker-asker/