Alle de 8 plassene på Sushi-kurset er nå tatt! 
Vi håper dere som ikke får plass, har lyst til å bli med på et av de andre kursene 🙂

Odd Ivar Hammer er  utdannet kokk og har i flere år jobbet ved Britannia hotell i Trondheim.
Nå har han tatt turen til Smøla og vil ved hjelp av lokale råvarer lage et spennende kurs for deg som liker å lage mat!
Vi fokuserer på en av de råvarene Smøla og Aure produserer mest av, nemlig laks og lærer oss å lage sushi! Smaksprøver blir det helt garantert
J

Aldersgrense: 7. trinn og eldre

... Les mer
Nettpåmeldingen er stengt. Hvis du vil melde deg på, eller endre din påmelding, kan du snakke med kontaktpersonene.
Kontaktpersoner

Alle de 8 plassene på Sushi-kurset er nå tatt! 
Vi håper dere som ikke får plass, har lyst til å bli med på et av de andre kursene 🙂

Odd Ivar Hammer er  utdannet kokk og har i flere år jobbet ved Britannia hotell i Trondheim.
Nå har han tatt turen til Smøla og vil ved hjelp av lokale råvarer lage et spennende kurs for deg som liker å lage mat!
Vi fokuserer på en av de råvarene Smøla og Aure produserer mest av, nemlig laks og lærer oss å lage sushi! Smaksprøver blir det helt garantert
J

Aldersgrense: 7. trinn og eldre