Alle de 8 plassene på Sushi-kurset er nå tatt!
Vi håper dere som ikke får plass, har lyst til å bli med på et av de andre kursene 🙂
Odd Ivar Hammer er utdannet kokk og har i flere år jobbet ved Britannia hotell i Trondheim.
Nå har han tatt turen til Smøla og vil ved hjelp av lokale råvarer lage et spennende kurs for deg som liker å lage mat!
Vi fokuserer på en av de råvarene Smøla og Aure produserer mest av, nemlig laks og lærer oss å lage sushi! Smaksprøver blir det helt garantert J
Aldersgrense: 7. trinn og eldre
... Les merAlle de 8 plassene på Sushi-kurset er nå tatt!
Vi håper dere som ikke får plass, har lyst til å bli med på et av de andre kursene 🙂
Odd Ivar Hammer er utdannet kokk og har i flere år jobbet ved Britannia hotell i Trondheim.
Nå har han tatt turen til Smøla og vil ved hjelp av lokale råvarer lage et spennende kurs for deg som liker å lage mat!
Vi fokuserer på en av de råvarene Smøla og Aure produserer mest av, nemlig laks og lærer oss å lage sushi! Smaksprøver blir det helt garantert J
Aldersgrense: 7. trinn og eldre