GENERALPRØVE TORSDAG 24.MARS KL 18

Supert at så mange har meldt seg på med sceneinnslag til årets UKM, og vi satser på noen gøyale og fine timer i Birkeneshallen! Vi pleier hvert år å ha en generalprøve på torsdagen slik at vi får

Supert at så mange har meldt seg på med sceneinnslag til årets UKM, og vi satser på noen gøyale og fine timer i Birkeneshallen! Vi pleier hvert år å ha en generalprøve på torsdagen slik at vi får prøvd gjennom litt lys og lyd. Til dere som skal ha playback er det viktig at dere har med lydfilene dere skal bruke. Dere skal ha fått sms om det fra Pabben som vil kjøre gjennom generalprøven. Det er satt opp en rekkefølge og vi ber alle være ute i god tid. Det er ikke sikkert dere får kjørt gjennom hele innslaget deres – det viktigste er at dere er trygge på lyden. Vi har en fotograf til stede som vil ta bilde av dere. Dere vil også få utdelt gratisbilletter og må snakke med kveldens programledere før dere går fra hallen.

OBS! Det kan være litt kaldt i hallen så kle dere godt. VEL MØTT – VI GLEDER OSS TIL Å TREFFE DERE!

KL 1800 Wilma Håkedal Tveite

kl 1805 Dans 1 BLink

kl 1810 Dans 2 Blink

kl 1815 Andrea Stoveland

kl 1820 Julia Bjørnstad

kl 1825 Emilie Montero Gonzalez

kl 1830 Tegnjentene

kl 1835 Exit

kl 1840 Maja og Emma

kl 1845 Jean og Ada

kl 1850 Linn Mari fra Lillesand

kl 1855 Silje fra Lillesand

kl 1900 Jenny

kl 1905 The b4and