Ungdomsmønstring Hitra og Frøya er tilbake!

Denne gangen vil lokalmønstringa finne sted i Frøya kulturhus, lørdag 19.mars. Påmeldinga åpner mandag 3.januar! Start allerede i dag med å tenke på hva du ønsker å melde deg på med 😊

Denne gangen vil ungdomsmønstringa finne sted i Frøya kulturhus, lørdag 19.mars.

Påmeldinga åpner mandag 3.januar! Start allerede i dag med å tenke på hva du ønsker å melde deg på med 😊

Er du 10-13 år kan du melde deg på, med mulighet til å vinne små priser. Er du fra 13 år og eldre kan du melde deg på, med mulighet til å bli videresendt til regionfestival. Om du bare ønsker å melde deg på for moro skyld, og for å være med på festen, er det helt supert!

Meld deg på og vis det du ønsker på kunstutstilling og/eller på scenen!

Vi trenger også arrangører. Er du mellom 13-21 år og ønsker å jobbe som arrangør og sette hele lokalmønstringa opp sammen med oss. Da kan du kan bli med i arrangørgruppa, allerede i dag 😊 Ta kontakt med leder for UKM Frøya, Guro (tlf. 918 80 447), eller leder for UKM Hitra, Mariel (tlf. 416 43 010) om du ønsker dette. Det åpnes også for å melde seg på som arrangør, konferansier og mediearbeider her på ukm.no fra 3. januar.