Ungdomsmønstring Hitra og Frøya 2022

Påmelding til lokalmønstring Hitra og Frøya åpner i dag klokken 16:00! Ungdomsmønstringen blir lørdag 19.

Påmelding til lokalmønstring Hitra og Frøya åpner i dag klokken 16:00!

Ungdomsmønstringen blir lørdag 19.mars på Frøya kulturhus. Meld deg på med hva enn du måtte ønske. Sceneinnslag, kunstutstilling, og/eller som arrangør og bli med å skape en skikkelig forestilling sammen med oss. Ønsker du å melde deg på flere ting er det absolutt lov, og du kan også delta mer enn én gang på både scene og kunst. 

Forslag til hva du kan vise frem på lokamønstringen er alt fra dans, film, litteratur, musikk, instrumenter, sang, teater, cheerleading, korps, utstilling av forskjellig kunst, og andre ting på scenen som både trylling, sport og dikt-opplesing. Her er det bare å være kreativ – alt er velkommen på scenen. Det finnes (nesten) ingen grenser! I tillegg til dette kan du melde deg på som arrangør og hjelpe oss med å sette sammen dette arrangementet i UKM. Vi trenger også ungdommer som ønsker å være konferansier(er)!

Hvordan melder du deg på?

Følge denne lenken: https://ukm.no/2022-froya-hitra-froyaoghitra/. Du må fylle inn ditt/deres navn, alder, kontaktinformasjon m.m. Du må også gi et navn på innslaget du skal vise, lengde på innslaget, sang osv. Hvis du ikke har alt dette klart med en gang kan du bare melde deg på og fylle inn mer informasjon etter hvert. Så lenge du fyller inn denne informasjonen før fristen for påmelding går det helt fint.

Alder

UKM er først og fremst for ungdom fra 13-20 år, men på denne lokalmønstringen har vi satt aldersgrense fra 10-20 år. Hvis du fyller 10 år i 2022 kan du altså delta. I en gruppe kan deltakerne være over 21 år, så lenge én person er innenfor aldersgrensen.

Grupper

I grupper må minst halvparten av deltakerne være innenfor aldersspennet. Med andre ord kan et band teoretisk ha med seg en 9-åring eller en 40-åring. 

Varighet på innslag

Vi har en grense på 5 minutter på hvert innslag. Ønsker du å vise frem en film er grensen på 10 minutter. Dersom du likevel ønsker å vise frem noe som varer mer enn 5 minutter kan du kontakte oss, så finner vi ut av muligheter sammen. 

Hvor mange kan være med i en gruppe?

Vi har i utgangspunktet ingen begrensning, men det er en forutsetning at det må være plass til alle på scenen. En gruppe på 40 personer begynner å bli mange, så dette må dere som deltakere tenke på.

Vi gleder oss til å møte deg under ungdomsmønstringen! Kontakt UKM koordinator Guro fra Frøya, eller Mariel og Tone fra Hitra for spørsmål.