alert

Viktig info!

Har du lyst til å dra på UKM regionfestival? Send inn ditt digitale bidrag.

I år arrangeres UKM Heim sin festival i Hemnehallen i september/oktober, men vi ønsker fortsatt å sende noen videre til UKM sin regionfestival nå i vår. Regionfestivalen vil bli arrangert på Ørlandet 13.-15. mai. Vi ønsker derfor ditt bidrag. Vi velger ut noen som vi sender videre til regionfestivalen. Man kan melde seg seg på ... Les mer
Nettpåmeldingen er stengt. Hvis du vil melde deg på, eller endre din påmelding, kan du snakke med kontaktpersonene.
Spørsmål?

I år arrangeres UKM Heim sin festival i Hemnehallen i september/oktober, men vi ønsker fortsatt å sende noen videre til UKM sin regionfestival nå i vår. Regionfestivalen vil bli arrangert på Ørlandet 13.-15. mai. Vi ønsker derfor ditt bidrag. Vi velger ut noen som vi sender videre til regionfestivalen. Man kan melde seg seg på fra det året man fyller 13. Øvre aldersgrense er 20 år. 

Vi håper at mange ønsker å delta. Du kan som vanlig delta med musikk, dans, cosplay, teater, litteratur, dataspill, film, kunst og mye annet.
Innsendingsfristen er den 30.mars.

Meld på ditt bidrag her på UKM Heim sine nettsider. Du vil så få tilsendt en link hvor vi ber deg sende inn dokumentasjon av ditt bidrag i form av film eller foto.

Hvordan du gjør det:
Eksempel:

Musikk/ teater/ diktfremføring/ dans/ cosplay eller lignende:
Sett opp et kamera/mobilkamera eller få noen til å filme deg/dere. Film en tagning hvor du/dere fremfører sangen/stykket/diktet/monologen/dansen etc. Det er viktig at alle deltakerne blir sett på filmen. Last opp filmen som du/ dere ønsker at skal bli vurdert. Merk videoen med navn.

Film/dataspill:
Last opp filmen/skjermvideoen som du ønsker at skal bli vurdert. Merk videoen med navn.

Kunst:
Ta bilde av kunsten. Merk filene med navn.

De som blir sendt videre vil få mulighet til å dra til fylkesfestivalen på Ørlandet for å opptre live eller stille ut sine bidrag.

Meld deg på i dag 🙂