UKM Kristiansand 2022 – påmelding innen 15. februar!

Det blir UKM-festival på Samsen i år også – og i år håper vi at vi kan være sammen, alle sammen, – også publikum! Men: det er fortsatt mye smitte i kommunen, så det er vanskelig å garantere for nøyaktig hvordan

Det blir UKM-festival på Samsen i år også – og i år håper vi at vi kan være sammen, alle sammen, – også publikum!

Men: det er fortsatt mye smitte i kommunen, så det er vanskelig å garantere for nøyaktig hvordan årets festival blir seende ut – både fordi regler og anbefalinger er litt kompliserte, men også fordi det skjer endringer og ikke minst lettelser stadig hyppigere! Det går nå mot en full gjenåpning av samfunnet, og årets festival er fortsatt noen uker unna, så vi håper vi kan invitere publikum også! Fjorårets talkshow og TV-produksjon tok lang tid å planlegge, tid vi dessverre ikke har til rådighet nå. Men vi har samlet et filmcrew som vil jobbe med å få festet alle innslagene til film, også i år. Drømmen er altså UKM-festival foran publikum – i tillegg til at det filmes!

Den viktigste informasjonen er som følger:

  • UKM Kristiansand @ Samsen kulturhus lørdag 5. mars
  • Dersom situasjonen og antall påmeldinger krever det, vil vi mulig bruke søndag 6. mars også
  • Muligheter for filming av innslag 19. februar – si fra så fort som mulig!
  • Kunstutstilling @ Galleri Samsen!
  • Påmeldingsfrist for deltakere: 15. februar!
  • Påmeldingsfrist for arrangører: 26. februar!

Har du spørsmål? Vennligst ta kontakt med oss gjennom en av SoMe-kanalene våre, eller kontakt UKM-kontakt i Kristiansand, Thor E. Isaksen 47613002 // thor@samsen.com