Lær deg lage musikkvideo!   Dette UKM-filmverkstedet går ut på å lage musikkvideo og alle som deltar blir et filmteam. Filmskapere fra Tvibit i Tromsø kommer på besøk for å lære deg å lage musikkvideo. Du trenger ikke ha å noen erfaringer bak eller foran kamera, bare en film eller musikkinteresse og sammen skal deltagerne lage en ... Les mer
Nettpåmeldingen er stengt. Hvis du vil melde deg på, eller endre din påmelding, kan du snakke med kontaktpersonene.
Spørsmål?

Lær deg lage musikkvideo!  

Dette UKM-filmverkstedet går ut på å lage musikkvideo og alle som deltar blir et filmteam. Filmskapere fra Tvibit i Tromsø kommer på besøk for å lære deg å lage musikkvideo.

Du trenger ikke ha å noen erfaringer bak eller foran kamera, bare en film eller musikkinteresse og sammen skal deltagerne lage en musikkvideo fra idé til filming og redigering. Det kan være vi lager én eller flere musikkvideoer, og vi tar med greenscreen om vi trenger en scene i verdensrommet eller i et annet land.  

Varighet arrangement: 3 timer på ettermiddag

Maks antall deltakere: 15 deltagere
Aldersgruppe verkstedet passer for: 
 7. –10.trinn.

UTSTYR: TVIBIT har med eget filmutstyr som innebærer Sony HD videokamera, redigeringsmaskiner, greenscreen og gorillapods. 🙂

Kurset skal være på Lebesby Ungdomsklubb, dette er et kurs i regi av UKM i samarbeid med DKS, det er 4 plasser på kurset for de som vil sitte på med Unni sin bil til Lebesby.