UKM Lier 2022

Bli med på festival, av og med ungdom mellom 10-20 år! Vis frem det du kan eller bli med å jobbe i produksjonen, her er det plass til alle!

Hva er UKM Lier?

Vi jobber for å skape kreative arenaer og møteplasser for ungdom i Lier. UKM Lier 2022 er den store festivalen! Ungdom melder seg på for å vise frem noe på scenen, i kunstutstillingen, bli med i produksjonen eller delta på aktiviteter.

UKM PASSER FOR ALLE!

Vi vil ha med deg som liker å stå på en scene, men også deg som har et prosjekt du har jobbet med og gjerne vil vise frem. I tillegg trenger vi deg som er nysgjerrig på foto eller film, kanskje du er sosial og liker å være med å organisere? Da passer Unge Arrangører perfekt!

Spør hvis du lurer på noe eller meld deg på her: MELD DEG PÅ – TRYKK HER

Usikker på om du kan melde deg på? TA KONTAKT MED OSS DA VEL!
Mail: ibb@lier.kommune.no
Mob: 48296928

Hva er UKM?

UKM står for Ung Kultur Møtes og er en arena og møteplass for ungdom med kreative interesser av alle slag. Festivalen, UKM Lier 2022, er en del av et landsomfattende prosjekt. Først kan du være med i kommunen, deretter kan du bli videresendt eller melde deg på diverse regionale festivaler, der du til slutt kan ende opp på landsfestivalen.

Men for de aller fleste handler ikke UKM Lier om å bli sendt videre til en annen festival. De er med fordi det er gøy og de kan være med venner som har mye av de samme interessene.

HÅPER VI SES 11.-12. MARS PÅ LIER KULTURSCENE!