LØRDAG 12. mars 14.00-18.00

SØNDAG 13. mars 14.00-18.00

Se egen mail for info om hvem som er påmeldt hvilken.

Ta kontakt om du ikke har fått mail

 

NB! Denne workshopen skjer samme helg som lokalmønstringa i Nærøysund kommune. Det er fullt mulig å delta på denne workshopen + lokalmønstringa ?

Instruktør er Kaja Henriksen, også kjent som Bakermusa

For deg som går i 4-7. klasse. 

Dette lærer du:
– matvarehåndtering
– matsikkerhet
– baketeknikker

Maks antall deltakere: 12

Bakekurset passer for deg som er interessert i baking og matlaging. Du trenger ingen forkunnskaper eller kvalifikasjoner, kun et ønske om å lære litt om baking. Sammen skal vi sette både grov og søt gjærbakst. Gjerne ta med eget forkle hvis du har.

... Les mer
Nettpåmeldingen er stengt. Hvis du vil melde deg på, eller endre din påmelding, kan du snakke med kontaktpersonene.
Kontaktpersoner

LØRDAG 12. mars 14.00-18.00

SØNDAG 13. mars 14.00-18.00

Se egen mail for info om hvem som er påmeldt hvilken.

Ta kontakt om du ikke har fått mail

 

NB! Denne workshopen skjer samme helg som lokalmønstringa i Nærøysund kommune. Det er fullt mulig å delta på denne workshopen + lokalmønstringa ?

Instruktør er Kaja Henriksen, også kjent som Bakermusa

For deg som går i 4-7. klasse. 

Dette lærer du:
– matvarehåndtering
– matsikkerhet
– baketeknikker

Maks antall deltakere: 12

Bakekurset passer for deg som er interessert i baking og matlaging. Du trenger ingen forkunnskaper eller kvalifikasjoner, kun et ønske om å lære litt om baking. Sammen skal vi sette både grov og søt gjærbakst. Gjerne ta med eget forkle hvis du har.