Det har blitt mye synging og spilling hjemme på rommet under pandemien. Nå kommer muligheten til å entre scenen igjen i storsalen i Flammen under UKM Nittedal 2022 Vil du synge, spille et eller flere instrumenter, spille teater, danse alene eller sammen med noen, har du bilder som du har laget eller vil lage og henge ... Les mer
Nettpåmeldingen er stengt. Hvis du vil melde deg på, eller endre din påmelding, kan du snakke med kontaktpersonene.
Spørsmål?

Det har blitt mye synging og spilling hjemme på rommet under pandemien. Nå kommer muligheten til å entre scenen igjen i storsalen i Flammen under UKM Nittedal 2022

Vil du synge, spille et eller flere instrumenter, spille teater, danse alene eller sammen med noen, har du bilder som du har laget eller vil lage og henge på vår utstilling, spiller du i et band som trenger en stor scene og kule effekter, spiller eller synger du i et ensemble og har lyst til å spille for mange mennesker, driver du med stand-up, beatboxing eller noe annet som egner seg for scenen i storsalen i Kulturverket Flammen? Er du i tillegg mellom  10 og 20 år? Kan du svare ja på et av disse  spørsmålene kan UKM Nittedal 2022 være din arena.

Søndag 6.mars blir deltakerne fordelt på tre forestillinger  kl.16, kl.17.30 og kl.19. hvor du/dere kan vise dere fram. Forestillingene foregår i storsalen på Kulturverket Flammen med profesjonell lyd og lys og utstillingen er i foajeen. 

SyngLiveBandet spiller sammen med deg som skal synge eller spille, eller hvis du ønsker en pianist som akkompagnatør, så har vi det også tilgjengelig. For alle som skal spille med bandet eller pianisten, blir det prøver lørdag 5.mars. Alle genre og stilarter er velkomne.

For alle deltakere blir det sceneprøver søndag 6.mars på formiddagen slik at dere er godt forberedt til forestillingen. Ta kontakt med Anne Mette Johannesen tlf; 97069596 om du har noen spørsmål.

Bli med og fyll scenen i Flammen med flotte ungdommer fra Nittedal. Vi gleder oss til å jobbe sammen med dere.