UKM Lensvik

UKM Lensvik er nærmere enn du tror, fredag 11. mars!

Påmeldingen er åpen! Hva kan du melde deg på med? Her er er det bare fantasien som setter grenser. Alt som kan vises og fremføres på en scene eller stilles ut i en utstilling. Det er også mulig å melde på film, og du kan bli med som arrangør.

For å delta på UKM må man være 10 år (eller fyller 10 dette året).

For å kunne delta på kommunemønstringen 3. april må man være 13 år. Deltagere som er gamle nok får automatisk mulighet til delta på kommunemønstringen, men dette er frivillig. Fra kommunemønstringen kan man få mulighet til å representere kommunen i regionfestivalen 13 – 15 mai på Ørland.

Påmelding: https://ukm.no/2022-orkland-ukmlensvik2022/

Påmeldingen stenger søndag 6. mars kl.23:59.

Infobrev til deltagere kommer når det nærmer seg.