Konsert med Ask Carol

Ask Carol rocker Os samfunnshus mandag 7.

Ask Carol rocker Os samfunnshus mandag 7. mars!

I samarbeid med Fritidsklubben har vi invitert Ask Carol til å spille konsert i Os samfunnshus kvelden før UKM. Dette blir en gratiskonsert for alle på fritidsklubben og UKMere.

– «Det er hardt å holde seg objektiv når en skal fortelle om et så unikt og fargerikt band som Ask Carol, så det tar vi å driter i og skriver heller at denne multitaskende duoen har forheksa oss helt.. De foreslår The Kills, The XX, Lana del Rey og TwentyOnePilots, men for vår del en helt uvesentlig sammenlikning når spenningen i deres originale verk bruser øra og smilebåndet svært nært sammen.» – Sitat: «Gamla Booking»

Hvem er de mystiske folka her ? er første tanke.. -Duoens stemme og lyd virker mer å være fra garage-rocka Detroit enn vesle vinterkalde Tynset, hvor Karoline utfolder seg med bad-ass gitar, bass og perk i henda. De melankolsk rene gitarreverbtonene og det mørke indie-grunge-fuzza soundet hadde stemt godt med de skitne bilindustriveggene i den forefallende byen der, men når trommis/ gitarist/keyboard/sampler og Trondheimstrønder Ask drar fra Majorstuveien på Oslos vest til nord i Østerdalen, for å så låtjern med Karoline, så låter avlinga eksotisk og unorsk.

Med 6 singlelåter og en 5 spors EP på Spotify siden den NRK A-listede singledebuten askcarolmusic@gmail.com «Nobody Knows» i 2017 til fjorårets «Darkest Hour», er det og fascinerende at debutkonserten ble holdt i Korea´s hovedstad Seoul og at de nær spiller like mye i Asia som i Norge. Med gigs i Japan og 10-gigs turné for 2. gang på Filipinene i 2020, er man ikke forundret over at de og greide å komme seg med på South-BySouth-West i Austin, Texas 2 år på rad.

For tiden jobber de med sitt debut-album, som har planlagt utgivelse tidlig 2022. Etter nesten to år med Covid-restriksjoner, er Ask Carol nå klar for veien igjen, og vi ser frem til mye turnévirksomhet for den høy-energiske power duoen i året som kommer.