Påmeldingen til UKM 2022 er åpen! 2. april arrangerer vi lokalmønstring i Vadsø.   Driver du med musikk, dans, kunst, film, litteratur, teater eller noe annet på scenen? Har du lyst til å være med å arrangere UKM som ung arrangør, konferansier eller innenfor media? UKM er en møteplass for ungdom og kultur hvor du kan møte ... Les mer
Nettpåmeldingen er stengt. Hvis du vil melde deg på, eller endre din påmelding, kan du snakke med kontaktpersonene.
Spørsmål?

Påmeldingen til UKM 2022 er åpen! 2. april arrangerer vi lokalmønstring i Vadsø.

 

Driver du med musikk, dans, kunst, film, litteratur, teater eller noe annet på scenen? Har du lyst til å være med å arrangere UKM som ung arrangør, konferansier eller innenfor media? UKM er en møteplass for ungdom og kultur hvor du kan møte andre med samme interesser, få nye venner og utvikle ditt talent. Her kan du vise frem det du driver med, eller være med som arrangør. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, og vi håper nettopp du har lyst til å bli med på UKM 2022.

 

Hva er UKM?

UKM er et av landets største kulturarrangement for ungdom, som arrangeres lokalt i kommunene, regionalt på fylkesfestivalene og til slutt nasjonalt på UKM-festivalen. UKM er for alle ungdommer mellom 13 og 20 år, det er gratis å delta, og både grupper og enkeltpersoner kan delta.