Hurra for videresending til UKM Buskerud fylkesfestival på Kongsberg!

All nødvendig informasjon skal du få gjennom, eller vil du kunne få, ved å kontakte din lokale UKM-kontakt eller reiseleder.

All nødvendig informasjon skal du få gjennom, eller vil du kunne få, ved å kontakte din lokale UKM-kontakt eller reiseleder. Disse er også ansvarlig for reisen til og fra fylkesfestivalen. Det er obligatorisk for alle deltakere å være tilstede hele helgen under festivalen. 

Her er noen av de viktigste tingene du som deltaker på fylkesfestivalen bør vite:

HVOR SKAL DERE VÆRE?

Alt i forbindelse med festivalen foregår på og i området rundt Krona på Kongsberg. Dette gjelder også bespisning og overnatting. Overnatting vil være på Vestsiden ungdomsskole i idrettshallen der, dere sover sammen med egen kommune og reiseleder(e). Denne ligger i kort avstand til Krona.

Kunstutstillingen vil være på Låven, Kongsberg Kunstforening – noen minutter fra Krona.

Øvingsrom og en del workshops vil være på Kongsberg kulturskole rett i nærheten.

Det vil bli 3 forestillinger i Storsalen på Musikkteateret. Alle forestillinger er åpne for publikum, og dere vil selvsagt som alltid være det beste publikummet for hverandre! Billetter til familie eller andre som vil komme å se på kan kjøpes i døra eller på nett. Kunstutstillingen er

Viktig info til alle som deltar!

Fra fylkesfestivalen kan du bli valgt ut til å reise med UKM Buskerud til Landsfestivalen i Trondheim 23.-27. juni 2023. Det vil være lurt å holde av disse datoene om du har ambisjoner om å delta på Landsfestivalen. 

De som får tilbud om å være med til Landsfestivalen får vite dette i dagene etter at UKM Buskerud fylkesfestival er gjennomført. Pass på at du har riktig kontaktinformasjon i din påmelding til UKM slik at vi enkelt kan få tak i deg. 

Får du/dere tilbud om å reise til Landsfestivalen er denne plassen ikke garantert før vi mottar utsendt samtykkeskjema tilbake innen fristen.. 

All deltakelse er gratis!

Scenedeltakelse

Skal du delta med et innslag på scenen er du plassert i en av de tre forestillingene som blir gjennomført lørdag og søndag på Musikkteateret på Krona. Dette er en stor kulturhussal med over 600 seter. I deltakerprogrammet kan du se tidspunkter for lydprøver og forestillinger.

Om du deltar med et sceneinnslag kan du se hvilken forestilling du skal opptre i ved å klikke deg inn på forestillinger under programknappen på arrangementssiden, eller søke opp deltakere her: https://ukm.no/2022-viken-ukmfylkesfestivalenibuskerud2023/pameldte/.  

Konferansierer

Er du sendt videre som konferansier vil du følges opp av Magnus Nordbekk som er skuespiller og konferansier. Han har lang erfaring fra UKM og jobber aktivt med både teater, UKM, DJ og mye annet. 

Unge Arrangører

Er du sendt videre som arrangør vil du jobbe sammen med Mia Jacobsen Aasgaard under hele festivalen. Mia har lang erfaring fra UKM både lokalt, regionalt og nasjonalt. Sammen skal dere løse store og små oppgaver igjennom festivalhelgen. 

Kunstdeltaker

Har du blitt sendt videre med kunst vil ditt verk stilles ut på Låven, som ligger like ved Krona kulturhus. Åpningstider og informasjon rundt utstillingen finner du i programmet. Kurator Yola Marie Tsolis vil stå for kurateringen av utstillingen. Du som kunstner vil ha mulighet til å komme innom utstillingen klokken 09.00 på lørdag, før den offisielle åpningen, for å godkjenne at ditt verk er riktig satt opp og at alt ser ok ut. 

Media

Er du videresendt på media vil du jobbe i UKM-redaksjonen som vil lage reportasjer og SoMe-innhold fra hele festivalen, samt bidra med flerkamera under forestillingene. Denne gruppen ledes av Lars Haugerud.