Dungeons and Dragons

Har du spilt før og vil helst spille så mye som mulig? Eller er du nysgjerrig, liker karakterdesign, fantasy og roleplay?

Primært holder vi av denne campen for unge som har spilt noe fra før av, men det er også plass til noen nybegynnere! Vi har med oss tre DM’er denne helgen, Dennis, Johanne og Rafael, alle superflinke og har mye erfaring fra spillet.

Hva skjer under campen?

Liten intro til DnD og lage en egen karakter. Du får tips til å lage karakter og også hva du kan tenke på for å få karakteren din til å ha en personlighet og utvikle seg med de andre karakterene.

Når alle er klare så spiller man en kort historie som er ferdig når campen er ferdig.

PÅMELDING – TRYKK HER

Hva er DnD?

DnD er et rollespill hvor Dungeon master/Game master lager eller forteller en historie som spillernes karakterer er med i. Spillerne har laget egne karakterer med forskjellige egenskaper og de velger hva de vil gjøre i de forskjellige situasjonene.

Historiene kan være alt fra «gå ned i kjelleren å hent en tønne med mjød til tavernen» til «reis til toppen av det høyeste fjellet, og innta Drageborgen!». Terninger er en viktig del av spillet som avgjør hvor bra eller dårlig din karakter gjør det i ulike situasjoner.

Det er mye improvisasjon i DnD, så man må være klar for hva som helst!