Odd Ivar Hammer er  utdannet kokk og har i flere år jobbet ved Britannia hotell i Trondheim.
Nå har han tatt turen til Aure og vil ved hjelp av lokale råvarer lage et spennende kurs for deg som liker å lage mat!
Vi fokuserer på en av de råvarene Smøla og Aure produserer mest av, nemlig laks og lærer oss å lage sushi! Smaksprøver blir det helt garantert 
J

Aldersgrense: 7. trinn og eldre

... Les mer
Nettpåmeldingen er stengt. Hvis du vil melde deg på, eller endre din påmelding, kan du snakke med kontaktpersonene.
Kontaktpersoner

Odd Ivar Hammer er  utdannet kokk og har i flere år jobbet ved Britannia hotell i Trondheim.
Nå har han tatt turen til Aure og vil ved hjelp av lokale råvarer lage et spennende kurs for deg som liker å lage mat!
Vi fokuserer på en av de råvarene Smøla og Aure produserer mest av, nemlig laks og lærer oss å lage sushi! Smaksprøver blir det helt garantert 
J

Aldersgrense: 7. trinn og eldre