Viktig info til deltakere og foresatte

Her finner du som deltaker og foresatte nærmere info om oppmøtetider og annen viktig info for årets UKM helg!...

Her finner du som deltaker og foresatte nærmere info om oppmøtetider og annen viktig info for årets UKM helg!

Fredag 24. mars
19.00    Diskotek med gratis buss og inngang.
             For alle mellom 10 og 20 år. Kiosk.
             Mario Kart turnering del 1
22.30    Diskotek slutt, bussene kjører.

Diskoteket en kjempefin møteplass for å bli kjent med nye ungdom i regionen. Her blir det fengende musikk, proff lyd og lys, konkurranser og underholdning. Gratis inngang og gratis buss til de som har meldt seg på. Kiosken har åpent hele kvelden, så det er lurt å ta med litt lommepenger.
Påmeldingsfrist til buss 22.03. kl. 12.00, link til påmelding: https://forms.office.com/e/w4TTh2C9pV

SCENE OG FILM DELTAKERE

Lørdag 25.mars

11.30 Oppmøte
12.00 Lydprøver og generalprøve

Når du kommer på lørdag blir du tatt imot av unge arrangører som registrerer deg. Du får utdelt deltakerkort, så vil du blir vist til “greenroom”, hvor du kan forberede deg til sceneprøve. Det er vanskelig å si nøyaktig hvor lang tid sceneprøven og generalprøven tar, derfor kan vi ikke oppgi noe slutt tidspunkt. Husk å ta med lydfil eller film på minnepenn, så fremst ikke annet er avtalt med Jonas, sceneansvarlig.

Søndag 26. mars

14.00 Oppmøte og kafe åpner
15.00 Offisiell åpning av UKM med ordfører i Evenes, Terje Bartholsen
Omvisning i kunstutstillingen
Sceneshow
Finale Mario Kart turnering

Alle deltakerne må være tilstede fra kl. 15.00 for å få med seg åpninga av UKM og Kunstutstillinga. Vi vet ikke nøyaktig når sceneshowet starter, derfor er det viktig at man møter i god tid.

De som skal opptre før pausen, må oppholde seg i “greenroom” (bak scenen). De andre deltakerne kan se på showet. Midt i forestillingen vil det bli en lengre pause. Deltakere med innslag etter pausen møter på “greenroom” i løpet av pausen. De andre deltakerne kan se på showet. På slutten av showet skal alle deltakere på scenen, motta diplom og avslutte showet. Derfor er det viktig at ingen deltakere drar før showet er ferdig.

Spørsmål ang. scene kan stilles direkte til Jonas, sceneansvarlig på tlf. 90129944

KUNST DELTAKERE

Åpningen av kunstutstillingen er på søndag kl. 15.00. Vi ønsker at alle kunstnerne er til stede og står ved sitt/sine kunstverk når kunstgruppa guider gjennom kunstutstillinga. Hvis du ikke ønsker det, så gi oss bare beskjed.
Når du kommer på søndag blir du tatt imot av unge arrangører som registrerer deg og du får utdelt deltakerkort.

Søndag 26. mars
14.00 Oppmøte
15.00 Offisiell åpning av UKM med ordfører i Evenes, Terje Bartholsen
Omvisning i kunstutstillingen
Sceneshow
Finale Mario Kart turnering

Husk å få med deg kunstverket hjem etter endt sceneshow på søndag.

Spørsmål ang. kunst kan stilles direkte til Birgitte, kunstansvarlig på tlf. 97054142.

E-SPORT

Våre unge arrangører har valgt at vi skal spille samme spill som i fjor, nemlig Mario Kart som spilles på Nintendo Switch. For deltakelse på e-sport er påmeldingen åpen til og med lørdag 25. mars. Det vil si at en kan melde seg på turneringen både under diskoteket fredag og mens det er sceneprøve/generalprøve lørdag. Finalen er på søndag under sceneshowet. Her deltar kun de to som vinner e-sporten fredag og lørdag. Til fylkesfestivalen på Finnsnes får vi mulighet til å sende videre 4 deltakere fra e-sport, slik at de to som kommer på andre plass fredag og lørdag også får reise.

Som deltaker velger du selv hvilken gruppe du vil delta på, fredag eller lørdag. Ta den dagen som passer best for deg. Vi velger å ha turneringen over to dager slik at flest mulig ungdommer skal få deltatt. Det er fire ungdommer som spiller mot hverandre hver gang. E-sportgjengen vil ta imot påmeldinger til e-sporten fortløpende fredag og lørdag.

E-sport gjennomføres i samlingssalen ved Evenes skole. Dette er nabobygget til Eveneshallen.

Spørsmål ang. e-sport kan stilles direkte til Birgitte, e-sportansvarlig på tlf. 97054142.

Fredag 24. mars
19.00 Mario Kart turnering del 1 starter

Lørdag 25. mars
12.00 Mario Kart turnering del 2 starter

Søndag 26. mars
14.00 Oppmøte
15.00 Offisiell åpning av UKM med ordfører i Evenes, Terje Bartholsen
Omvisning i kunstutstillingen
Sceneshow
Finale Mario Kart turnering

UNG ARRANGØR

Arrangørene har sin egen kjøreplan for helgen. Denne finner du som er arrangør i arrangørgruppa på Facebook.  

KAFÉ

Det vil være åpen kafé gjennom hele UKM-helga. Her blir det salg av tacotallerken, lapskaus, pølser, kaffe, kaker, godteri og brus. Det er 9.klasse ved Evenes skole som har kafeen. De tar både kort, kontant og vipps.

FYLKESFESTIVALEN PÅ FINNSNES

Noen av deltakerne blir plukket ut av fagpanelet til å representere sin kommune på fylkesfestivalen på Finnsnes. De som blir videresendt vil bli kontaktet i løpet av uka etter arrangementet. Når alle er kontaktet, vil det bli annonsert på UKM.no og UKM i Tjeldsund og Evenes sin Facebookside.

Fylkesfestivalen finner sted på Finnsnes i helga 28. – 30. april. Det er ønskelig at noen foreldre stiller som reiseledere. Under fylkesfestivalen blir det tatt ut deltagere som skal representere fylket på landsfestivalen i Trondheim i juni (aldersgrense 13 år). På grunn av at vi er to kommuner som samarbeider, får Evenes delta i Troms, selv de strengt tatt tilhører Nordland.

Det viktigste med Ung Kultur Møtes er at ungdommer møter andre med samme interesser, har en arena for å vise frem hva de er opptatt av, er sosial og får nye venner. 

Kontaktpersoner

UKM kontakt Tjeldsund
Linn-Eva Sæter 976 11 443
linn-eva.seter@tjeldsund.kommune.no

UKM kontakt Evenes
Birgitte Rørvik Bruun 970 54 142
birgitte.r.bruun@evenes.kommune.no

Sceneansvarlig / ETS- Kulturskole
Jonas Joakimsen 901 29 944
jonas.joakimsen@tjeldsund.kommune.no

NB: Veilederne har et stort ansvar under UKM, og du vil kunne oppleve at de ikke alltid rekker å svare på telefonen når du ringer. UKM i Tjeldsund og Evenes blir arrangert av ungdommer, våre eminente Ung Arrangører. Du kan også ta kontakt med en av de under UKM helgen, de er tydelig markert med turkise skjorte med UKM logo.

Husk:
Møt opp med et godt humør, og skap UKM-glede sammen med oss i år! Takk for at du deltar ?