Dette er påmeldingssiden til UKM-forestillinga på Norveg søndag 12. mars. Du velger selv om du ønsker å melde deg på forestilling på Norveg på Rørvik eller i kulturhuset på Kolvereid. Klikk på «start påmelding» og sett i gang! For å få til å gjennomføre UKM trenger vi også deg som vil filme og ta bilder, deg ... Les mer
Nettpåmeldingen er stengt. Hvis du vil melde deg på, eller endre din påmelding, kan du snakke med kontaktpersonene.
Kontaktpersoner

Dette er påmeldingssiden til UKM-forestillinga på Norveg søndag 12. mars. Du velger selv om du ønsker å melde deg på forestilling på Norveg på Rørvik eller i kulturhuset på Kolvereid. Klikk på «start påmelding» og sett i gang!

For å få til å gjennomføre UKM trenger vi også deg som vil filme og ta bilder, deg som vil være styre lys,  deg som vil være komnferansier og jobbe backstage og med crew – rett og slett deg som vil være med å lage UKM!

Ønsker du å spille eller synge med husbandet vårt? Gi oss beskjed, så fikser vi det 😀 Husbandet består av Jakob Moen på trommer, Markus Flasnes på tangenter, Oda Li Urdshals på gitar og Petter Storsul på bass. Øvingshelg med husbandet blir 17-19. februar og 3-5. mars. 

Vi gleder oss! Ta kontakt om du har spørsmål