Velkommen til UKM Sauda 2023! Program for dagen, som gjeld deltakarane: Kl. 1200 Lyd -og lysprøvar i Storesalen. Her er det og utdeling av nøkkelbånd med kort. Set deg ned i salen, og du vil bli oppropt når det blir din tur (OBS: Rekkefølga er ikkje lik rekkefølga i programmet). Du kan høyre og sjå på dei andre ... Les mer
Nettpåmeldingen er stengt. Hvis du vil melde deg på, eller endre din påmelding, kan du snakke med kontaktpersonene.
Kontaktpersoner

Velkommen til UKM Sauda 2023!

Program for dagen, som gjeld deltakarane:

Kl. 1200 Lyd -og lysprøvar i Storesalen. Her er det og utdeling av nøkkelbånd med kort. Set deg ned i salen, og du vil bli oppropt når det blir din tur (OBS: Rekkefølga er ikkje lik rekkefølga i programmet).

Du kan høyre og sjå på dei andre når du er ferdig, eller du kan ta deg ein pause i ungdomsklubben om du vil slappe av litt, eller du kan væra med å spraye UKM -logoar på asfalten utanfor.

Kl. 1330 blir det servert pizza til alle deltakarar i ungdomsklubben. Har du hugsa å melde inn om ev intoleranse eller matallergi?

Kl. 1430 Generalprøve i Storesalen. Her skal alt vera så likt som mogleg førestillinga.

Det blir lys og -lydteknikarar, og deltakarane skal vera kledd i det antrekket dei skal ha på seg på førestillinga. Rekkefølga på innslaga er også identisk med førestillinga.

Merk: Alle deltakarane skal sitje på dei tre fremste radene i Storesalen under både generalprøven og framsyninga. Då er det kort veg til scenen når det er din tur.

Kl. 1700 Førestilling

 

Lurer du på noko? Ta kontakt med Eli-Jorun på 97039737.