Danseworkshop med Aurora Itland

Aurora Itland (28) fra Halden er utdannet danser ved Statens Balletthøgskole, KHiO.

Aurora Itland (28) fra Halden er utdannet danser ved Statens Balletthøgskole, KHiO. Hun jobber som skapende og utøvende scenekunstner innenfor et bredt spekter av uttrykk, i både inn- og utland. Som utøver har hun blant annet medvirket i musikaler som Chess (2022-2023) og The Phantom of the Opera (2018-2019) på Folketeateret. I 2023 jobber hun med Panta Rei Danseteater, der hun turnerer med en ny soloforestilling av den internasjonalt anerkjente koreografen Ina Christel Johannessen. I 2021 mottok Itland Drømmestipendet i kategorien Dans. De seneste årene har hun også gjort flere oppdrag som skuespiller.

Aurora blir å se på UKM-festivalen i Råde, helgen 13.-15. oktober, der hun skal holde workshop i dans. Her vil deltakerne få en smakebit på jazz-, moderne og samtidsdans, i tillegg til fokus på samskaping.

Sjekk ut Aurora på Instagram: @auroraitland