Musikkworkshop med Hans Markus fra TØFL

Flipflop aka Hans Markus Riisdal (27) fra Stavanger, er vokalist, låtskriver og produsent i bandet TØFL, og jobber i tillegg med...

Flipflop aka Hans Markus Riisdal (27) fra Stavanger, er vokalist, låtskriver og produsent i bandet TØFL, og jobber i tillegg med andre artister. Musikken han skaper er gøyal, uforutsigbar popmusikk og flipflop brenner for å lære bort hva han har lært gjennom flere år som profesjonell musiker. TØFL har solgt ut store klubbscener over hele landet, og fått gode anmeldelser for både konserter og album. Flipflop har skrevet og produsert musikk for blant andre: Patrick Makosir, William Gamborg, Izabell, Stefanos Yowhannes, Refuzion og Marius Samuelsen.

Flipflop aka Hans Markus blir å se på UKM – Festivalen i Råde, helgen 13-15 oktober. Han skal holde workshop i musikk. I denne workshopen deler han sine poptrix om både låtskriving og produksjon, og svarer på spørsmål du har, fra låtidé til utgivelse. Flipflop er opptatt av hvorfor noen låt-tekster ikke bare er populære, men også oppleves som meningsfulle for lytteren. Han snakker også om intuitive akkorder, repetitive melodier, effektiv workflow, proffe plugins og hva enn du lurer på!

Sjekk ut Flipflop på Instagram: @realflipflop