Danseworkshop med Tuva Berglund

Tuva Westgaard Berglund (22) har en bachelor i samtidsdans fra Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance i London.

Tuva Westgaard Berglund (22) har en bachelor i samtidsdans fra Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance i London. Etter endt utdanning i juli 2023 jobber hun frilans med ulike prosjekter, der hovedmålet er å skape trygge relasjoner og et pusterom fra hverdagens mas. Tuva er opptatt av alle følelsene og tankene vi ikke alltid greier å sette ord på, og utforsker hvordan bevegelse kan være med på å skape både forståelse og forundring rundt dette. Som utøver har hun tidligere opptrådt på UKM festivalen i Østfold som en del av Østfold Dansekompani for Ungdom, og hun blir å se under Åpen Scene i regi av Dansekunst i Østfold den 9. september, der hun opptrer med sitt først solo prosjekt.

Tuva blir å se på UKM – Festivalen å Råde, helgen 13-15 oktober. Hun skal holde workshop i dans. Hun vil ha to workshoper som vil ta utgangspunkt i flere teknikker med røtter innenfor moderne- og samtidsdans, med fokus på kreativitet, samskaping og å finne trygghet i seg selv og andre.

Sjekk ut Tuva på Instagram: @_tuvawberglund