Teaterworkshop med Maja Evenshaug Christiansen

Maja Evenshaug Christiansen (27) er skuespiller og kommer fra Drammen. Hun har en bachelor i skuespill fra Westerdals Oslo ACT.

Maja Evenshaug Christiansen (27) er skuespiller og kommer fra Drammen. Hun har en bachelor i skuespill fra Westerdals Oslo ACT. Maja har vært sett som hovedrollen Hege Husby i NRK-serien «Rådebank», og for denne rollen ble hun nominert til Gullruten for beste birolle (2021), Gullruten for beste skuespiller (2022) og Seriekritikerprisen for beste skuespiller i norsk serie (2022). Maja har også vært å se i TV-serien «Julestjerna» (TV2 Play). På scenen har hun blant annet medvirket i de Heddaprisvinnende forestillingene «INGENTING» (Oslo Nye Teater og Tigerstadsteatret) og «Mio, min Mio» (Riksteatret) og spilt rollen som Selma i Oslo Nyes oppsetning av «Snøfall». Denne sommeren har hun stått på to av Norges største uteteater-scener i «Peer Gynt» på Gålå og i «Olav den Heldige» i Sarpsborg og på Stiklestad. Maja har jobbet som teaterinstruktør og regissør for barn og ungdom i 7 år, og drev «Teaterskolen i Drammen» fra 2017-2020. 


Maja blir å se på UKM-festivalen i Råde, lørdag 14. oktober, hvor hun skal holde workshop i skuespill. Workshopen vil handle om skuespillerens møte med tekst, og hvordan «åpne» og leke med teksten ved hjelp av enkle regigrep. Workshopen passer både for deg som er interessert i skuespill på scenen og foran kamera, eller for deg som er interessert i regi eller tekstarbeid. Ingen forkunnskaper er nødvendig, kun din interesse. Deltakerne vil få tilsendt en kort tekst som vil jobbes med under workshopen.  


Sjekk ut Maja på instagram: @majaechr