Parkfestivalen + UKM = Sant

Fredag kveld starter vi UKM festivalen sammen med Parkfestivalen i Råde sentrum.

Fredag kveld starter vi UKM festivalen sammen med Parkfestivalen i Råde sentrum. Vi starter med et kick of, får se tidligere UKM band og blir med på festen resten av kvelden.

Vi får være med å se Oskar Westerlin som på kort tid har utmerket seg som en enestående underholdningsprofil, og som har gjort det stort på TikTok. Ved siden av sine egne profiler leder han også Snapshowet som har over 200 000 unike seere.

Magnus Hagen Clausen, eller bedre kjent som Morgan Sulele kommer også. Han er en kjent norsk sanger og låtskriver og var blant annet i 2015 utrops som artisten bak «Årets sommerlåt» av NRK P3.

Helt til slutt får vi møte Andreas Haukland, eller bedre kjent som TIX. I 2020 og 2021, var TIX landets mest spilte artist og han hadde hele 10 låter innom førsteplassen på norske hitlister. Han har titler som «Årets spellemann» og «MGP -vinner».