Disse er plukket ut til fylkesmønstring 2021!

Nå er listen klar!

Det var lenge usikkert om det kom til å bli fylkesfestival for årets UKM-deltakere. Nå har det derimot kommet info om at de utvalgte deltakerne fra Ålesund kommune skal til fylkesmønstring i Rauma Kulturhus 13. November! I denne artikkelen finner dere all info vi har så langt, samt navnene på de videresendte.


Rauma Kulturhus lørdag 13. november

Festivalene blir litt annerledes i år også. Det er få påmeldte og vi skal gjøre det beste av en fortsatt litt rar situasjon i UKM her i fylket. Hver festival blir filma av et crew med flere kamera, og klippet sammen til en film i ettertid. Med andre ord, årets deltakere fra Ålesund kommune er allerede kjent med dette konseptet! I tillegg kjøres showet med publikum på festivaldagen, så det er endelig mulig for foreldre og foresatte å være i publikum! De videresendte vil få direkte beskjed om endringer og nye beskjeder.

Årets videresendte

VIKTIG❗
Alle som har fått melding og står på listen under må bekrefte at de kan bli med 13. november. Send sms til kommunekontakt Karina på 95469946, og skriv hvem du/dere er.

Vi har gleden av å avsløre at årets videresendte dekker alle kategoriene fra årets lokale UKM! Vi har hatt utrolig dyktige deltakere i alle ledd, og prosessen for utplukking er i år basert på både fremføring, gjennomføring, engasjement, og videre potensiale for utvikling av uttrykket man jobber med. Det er også slik at vi ikke kan sende videre deltakere som er yngre enn 13 år, og eldre enn 20 år, selv om de deltok lokalt. UKM prøver å gå litt bort fra det intense konkurranse-aspektet, og dette følger vi i Ålesund. Derfor er det mange dyktige deltakere som dessverre ikke har blitt videresendt denne gangen, men som likevel har et enormt potensiale for videre utvikling! Vi håper derfor at så mange som mulig melder seg på til neste års UKM når påmeldingen åpner i desember, for vi elsker å se all kreativiteten ungdommen våre leverer!

Kunst 🎨

Nathalie Marie Fausa, tegninger i blyant
Julie Grytten, Malerier og digitale tegninger

Film 🎥

Ådne Viddal Krogsæther, film om valgfag båtbygging ved Ørskog skule.

Konferansierer 💁

Ole Theodor Knobelauch, konferansier og arrangør
Hanna Molvær Melland, konferansier og arrangør
Thea Ludvigsen, konferansier og arrangør
Emma Ulstein, konferansier og arrangør

Teknikere og crew 🎬

Daniel Flataker, film og produksjon
Petter Leikanger, film og produksjon
Magnus Braute, intervjuopptak og teknikk

Scene 🎤

The Trios, dans
Erika Ulvestad, sang
Gina og Reelay, sang og låtskriving
Replay, band
Metanoia, diktfremføring

Vi gleder oss til å se resultatet fra fylkesfestivalen 2021, og håper å se alle årets deltakere igjen under neste års UKM! 🎉