Intervju med deltaker: Kristine Jordet

I forkant av selve mønstringen som foregår den 3. og 4.

Februar, har vi intervjuet Kristine Jordet som er en 17 (snart 18) årig jente ifra Tynset. Les det spennende intervjuet for en liten innsikt i denne UKM-deltakerns liv 🙂

 

«Fortell litt om deg selv, hvem er «Kristine Jordet»?»

«Kristine Jordet» er en ung og kreativ sjel opptatt av musikk, memes og enhjørninger. Sammen med sin familie bor hun et sted oppi bygda med god utsikt over Tynset. På fritiden sin spiller hun piano, hører mye på musikk, kjører rundt på sin rosa moped «Claude» og ser på memes.

 

«Hvor mange år har du deltatt på UKM, og med hva?»

«Min første UKM-mønstring var vel i 2014 der jeg opptrådde med «Smoke On The Water» av Deep Purple, så UKM 2018 blir mitt femte år som deltaker. I år skal jeg synge og spille piano.»

 

«I år har du meldt deg på med «Snuff» av Slipknot, kan du fortelle litt hvorfor du valgte denne sangen?»

«Snuff er en sang som jeg valgte fordi det er en sang som jeg har spilt før og gjerne ville forbedre. I år har jeg også fått tilbudet om å opptre sammen med et husband, dette tror jeg blir kjempeartig!»

 

«Nå går du VG2 musikklinja, hvorfor musikk? Hva betyr musikk for deg?»

«Etter ungdomsskolen var jeg ganske så lei skole, men jeg ville holde på med noe som jeg faktisk liker å drive med så da ble det musikklinja. Det sies at dersom man jobber med noe man elsker så trenger man ikke å jobbe en eneste dag, derfor valgte jeg musikk.»

 

«Hvilke tanker har du videre? Hvor tror du at du kommer til å være om 5 år?»

«Etter videregående har jeg tenkt til å søke meg inn på Trøndertun folkehøgskole, så tar vi det der ifra.» «Hvis alt går ad undas så blir jeg sikkert pianostemmer eller noe».

«Om fem år.. nei da er jeg vel 23?»   (Kristine flirer)

 

«Takk for et flott intervju, det gledes til selve mønstringen!»