UKM Tynset/Alvdal lokalmønstring 2018!

Selve lokalmønstirngen er dessverre over for i år, men vi kan glede med at vi har fått dokumentert hele arrangementet! Vi har mange flotte bilder og en filmsnutt med litt fra hvert innslag som ble fremført i Kulturhuset idag kl.13 https://tv.ukm.no/Snutter-fra-lokalmnstringa/11275 Selv

Selve lokalmønstirngen er dessverre over for i år, men vi kan glede med at vi har fått dokumentert hele arrangementet! Vi har mange flotte bilder og en filmsnutt med litt fra hvert innslag som ble fremført i Kulturhuset idag kl.13

https://tv.ukm.no/Snutter-fra-lokalmnstringa/11275

Selv om ikke så mange meldte seg på med sceneinnslag i år, har nivået vært høyt! Det har vært kjempespennende både for små og store å se hva ungdom i kommunene Tynset og Alvdal holder på med. Alt fra felespilling, sang og dans til ensemble, tegning og annen billedkunst. Så mye forskjellig og så mye stilig. Det kan nesten ikke beskrives, man må nesten selv ha vært der. Heldigvis har vi bilder og denne filmsnutten i lenken ovenfor som dokumentasjon på det flotte arbeidet folk har lagt inn for å få til et så rått UKM som vi har hatt!

Hadde det ikke vært for de flotte folka «rundt omkring og bak» som har stått på knall hardt for å få til årets UKM, så hadde det nok ikke blitt like stilig og artig som det ble. Vi har hatt dyktige folk på lys, på lyd, i filming, i husband, backstage, på lydprøvene, en dyktig produsent og gode UKM-kontakter som virkelig fikk hevet årets UKM! Vi kan virkelig være stolte av prestasjonene vi har gjort, og det gledes allerede til neste lokalmønstring neste år. UKM 2019 vil være litt annerledes siden Tynset og Alvdal «skilles» hvor lokalmønstringen ikke lenger blir felles, men kvaliteten blir nok ikke mindre for det skal dere se!

Til de av dere som kom på kunstutstillingsåpningen og scenemønstringen i helgen: Tusen hjertelig takk for at dere kom! Håper folk kommer igjen hvert år for å se mer av hva ungdommen i kommunen holder på med, for det er nok så mye mer enn det vi så f.eks. i dag.

Fortsett å følge med på Facebook-siden vår og vår Instagramkonto for bilder
(og kanskje en liten overraskelse etter hvert, hvem vet?)
https://www.instagram.com/ukmtynsetalvdal/
https://www.facebook.com/UKM-TynsetAlvdal-1476931685864932/ 😀