Workshop UKM-TV flyttes til 17. april

I år arrangerer vi UKM som UKM-TV! Her er det muligheter for å prøve seg i ulike roller i et TV-crew både foran og bak kamera.

I år arrangerer vi UKM som UKM-TV! Her er det muligheter for å prøve seg i ulike roller i et TV-crew både foran og bak kamera. Lyst til å teste programlederrollen, eller prøve deg med kamera? Bli med! Som en del av TV-teamet vil du være med å utvikle innholdet i TV-sendingen og forhåndsprodusere innslag. Ferdig TV-produksjon vil sendes i slutten av mai.

Selvfølgelig trenger vi også dere som bare vil melde dere på med kunstnerisk innslag! Filming av innslag vil skje i mai i Storsalen i Tynset Kulturhus. Eksakt dato kommer snart! Innslagene vil vises på UKM-TV. Det er heller ikke noe problem å melde seg på flere ting, altså både som TV-crew og med kunstneriske innslag.

Hele vårt UKM-arrangement er i år åpent for ungdommer i Tynset, Alvdal og Tolga! 😀

Program for workshop 17. april

10.30-12.30: Kurs i filming og redigering med Tormod Leet

12.30-13.00: Pause

13.00.15.00: Kurs i presentasjonsteknikk med Heidi Hagesveen

OM KURSHOLDERNE

Tormod Leet utdannet filmfotograf, og har jobbet med produksjoner som 71 grader nord, Alt for Norge, Farmen, Camp Senkveld, Camp Kulinaris og Ice Road Rescue. Han er nå klar for å lære oss noe av alt det han kan om hvordan skape gode TV-produksjoner.

Heidi Hagesveen er et fyrverkeri av en teaterinstruktør, og har mange års erfaring som skuespiller og regissør i store og små teateroppsetninger lokalt og regionalt. Hun kommer for å lære oss nyttige triks og teknikker for å opptre foran kamera.

PÅMELDING OG SPØRSMÅL:

Gunhild Nyaas

gunhildnyaas@gmail.com

mobil: 913 85 324

Svein Gjelten Bakken

svein.gjelten.bakken@alvdal.kommune.no

mobil: 990 14 720